27 Mart 2014 Perşembe

Kore Gazisi Süleyman Amca

Bu yazıyı çok önce yazmam gerekiyordu ama bir takım sebeplerden dolayı şimdi yazabiliyorum. 5 mart günü okulumuzda bir konferans gerçekleşti.  Kore gazisi süleyman dilbirliği amcamız okulumuzu ziyaret etti ^^ Bol duygulu bol ağlamaklı bir ziyaretti bu bizim için. Süleyman amcanın hikayesini duyunca göz yaşlarımızı tutamadık neymiş derseniz tık tık  
Süleyman amca bize bir daha hatırlattı ki TÜRKİYE VE KORE KANKARDEŞTİR. 

Anlatmak istesemde anlatamam o an yaşadıklarımızı umuyorumki bu tür organizasyonlar çoğalır ve herkes bilinçlenir.  Çok güzel videoları izleyerek başladık konferansa, gazi dedesinden dolayı kazandığı bursla korede okuyan bir genç ile yapılan çekimlerle başladı her şey.  Genç dedesinin asker arkadaşını bulmaya çalışırken bizede o günlerden kesitler sunuyor dedesinin ve diğer gazilerin hislerini ufacıcıkta olsa tattırıyordu. Can park beyin öncülüğünde böyle bir etkinlikle buluştuk ve devamının geleceğini umuyorum. 

--Kore Gazisi Süleyman Dilbirliği--


--Can Park Bey-- 


Uzunca bir yazı olacağını düşünüyordum ama sözlerle anlatmak neye yarar birebir yaşamak gerek derim. savaşlar kötüdür her ne kadar haklı olsanızda, savaşlar kötüdür.


 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder