20 Kasım 2013 Çarşamba

Tüyap Kitap Fuarı 2

Neredeyse iki hafta geçti ama ancak yazabiliyorum, üniversiteye hazırlanan bir öğrenci olunca böyle oluyor ( duyanda 7/24 test çözüyorum sanar .) Fuara okul ile gitme planları suya düştü beklendiği gibi.. Bizde arkadaşlarla kendimiz gittik 8 kişi gidecekken son anda yan çizenler yüzünden 4 kişiye düştük. ahh birde babam geldi çok komik bir yolculuk oldu sayesinde... Marmaray'a bindim ilk defa tabi gittiğim hafta ücretsizdi bedavaya binmiş olduk ^.^ Kalabalıkta değildi pazartesi olduğundan belki de... 




Uzun bir yolculuğun ardından tüyap'a vardık bavullu dostları görmek artık normal geliyor zaten.. Nasıl olsa kalabalığız diye bir sırt çantası aldım bavul almadığıma pişman oldum ( tekerlekli olanlardan ) Test kitabı aldım bir sürü pazarlık yapmayı da unutmadık tabi.. 

Pek fazla resim çekemedim arkadaşlarımın çekiştirmelerine maruz kaldığımdan dolayı..ufak bir video çektim mangaların bulunduğu standda, çekik iki kız görevliyle konuşuyordu, videonun sonunda onları da almaya çalıştım ;)


 Şİmdi evde çözülmeyi bekleyen onca test kitabı ve okunmayı bekleyen birkaç roman var. Seneye gittiğimde daha rahat olacağımı düşünüyorum tabi gidebilirsem ölüm var kalım var... Kendinize iyi bakınnnn.. Çok yakında daha uzuncaa bir yazıyla karşınıza çıkacağımm..