25 Eylül 2012 Salı

Ne Var Ne Yok ?

Tutulamayacak sözler tap taze laflar ve yepyeni planlar yeni eğitim öğretim yılımız hayırlı uğurlu olsun. Arkadaşlar ile yaptığım hafta sonu planları alt üst olmadan yazayım dedim :) mağlum hep bozuluyorlar. Biraz benim üşengeçliğimden birazda arkadaşlarımdan meydana gelen sorunlar planlarımızı yerle bir ediyor.

Okulda işler kötü meslek dersi de nedir ? Bize artı puan katsın diye var ama bu kaide bende işlemiyor bende eksi nota dönüşüyor bütün derslerimi halletmişim hepsi süper ama meslek dersinden korkuyorum. 

Planlar demişken kore ye gitme planları yeniden su yüzüne çıkıyor konuşuluyor harcamalara kısıtlamalar geliyor vesaire sonuç değişmeyecek biliyorum. Elde var sıfır illaki bir sorun çıkacak, en azından bir azerbeycan'a gitseydik değil mi ? :) 

İsmek + Yüzme kursu : yalnız gitmek. ismekte ingilizce kursuna yazıldım arkadaşımda yazılacaktı güya ama öyle olmadı şuan dımdızlak kaldım lanet olsun. Yüzmeye yazılacağız kesin yazılacak oda ama günü geldiğinde yine sap gibi kalacağım  acımasız dünya  acı bana ! -Acıması olmayan nasıl acırsa artık-

Günde 8 ders insanın beyin hücrelerini öldürüyormuş test ettim ve onayladım  son ders tüm sınıf uyukluyor hele de ders kimyaysa vay halinize. Bu sene benim senem olacaktı hani nerde o verdiğin vaatler okul söyle bana ?

Sürekli şikayet ediyorum farkındayım iyi yanlarını da yazmak istiyorum elbette. Arkadaşlarımla bir aradayız ders işliyoruz hımmm başka ne olabilir düşünmeliyim -Dizilere ara vermemi sağladı okul- arada hikaye yazıyorum ve okuldaki kızlar yeni bölümleri büyük bir heyecan ile bekliyorlar haliyle buda beni çok mutlu ediyor. Ablamı ders koçu yaptım koç olduğunda -Normal abla hanım hanımcıkdır- en sert hocama dönüşüyor sanırım çift karakterli :) 

Bu cumartesi eminönü, sultanahmet bekle beni geliyorum. Yurikoyla tanıştıktan sonra pek gitmemiştim bakalım bu sefer neler olacak :)

Pervasız hayallere kapıldım...

Hayal kurmaktan çekinmeyin, hayaller kimi zaman size bir amaç kimi zaman ise bir hülya olabilir. Çalışmak başarının anahtarı derler ama ne için çalışmak bir amaç bir rüya için çalışmak ve onu elde etmek :)



           (Bu resim ne alaka demeyin seviyorum bu şahsiyeti :)

               
         Kiraz çiçekleri japon filmlerinin simgesidir genelde yada romantik filmlerin, bir o kadarda benim hoşuma giderler aşk filmlerini sevmesem de bu yanlarını seviyorum bir gün bende bu ağaçların altında cirit atmak istiyorum.