28 Haziran 2012 Perşembe

Zayn Malik Meyve Veren Ağaç Taşlanır Derler.


Ortalık karışmış yeni haberim oldu :( 
Debbie Schlussel diye bir kadın zayn hakkında ilginç bir yazı yazmış şuan hakaret etmek istemiyorum ( ama o kadar hak ediyor ki o kadın ) 
neyse zayn diğer grup arkadaşlarından farklı görülüyor müslüman olduğu için ve amerikada bu konu gerçekten büyük bir sorun , resmen çocuğu aşağılıyorlar. 
Sırf arapça dövmeleri var ve twitterda islami yazılar payla
ştı diye terörist diyorlar.
Gerçi amerikalıların bir kısmı o kadar saçmalamışki eğitim veren öğretmenler dahil müslümanları eli silahlı milleti katleten adi insanlar olarak gelecek nesillere aşılıyorlar gerçekten bu tür şeyleri görmekten bıktım.
zenci ayrımı yapmaları yeni yeni dizginleniyorken şimdide din ayrımı yapıyorlar, bizde rihanna veya katy perry gibi sanatçılar dinliyoruz ama onlar hristiyan onlar şeytan gibi şeyler söylemiyoruz şuan zayn için gerçekten üzüldüm öyle bir durumda olmak istemezdim.
Bu olaydan sonra türk hayranlar Debbie Schlussel denilen kadına  twitler atmışlar kadın şimdi zayn'e dava açmak için bu twitleri kullanmayı düşünüyormuş .
Bu olay çok sinirimi bozdu ve yeni haberim oldu..



Debbie Schlussel bloguna yazdığı olay yazı !!!!

Genç kızlarınız varsa One Direction grubunun özellikle Amerika'da yarattığı büyük kaosu bilirsiniz. Büyük bir grup, aksi takdirde Justin Bieber'dan da büyükler. Başka Obama'nın kızı Malia One Direction grubunun Washington, DC-area konserinde görüntülenmişti. Ve tüm genç kızlar çığlık atarak onları selamlamışlardı. Ama muhtemelen grup üyelerinden Zayn Malik'in müslüman olduğunu ve bunu çocuklarınıza aşıladığınızı bilmiyorsunuzdur. Arapça dövmeleri ve taktığı keffiyeh (Arapların taktığı atkı gibi birşey) islam terörizmin başlıca şeyleri.
Zayn Malik ailesi Pakistan'dan gelen bir dindar ve sosyal medyayı kullanarak islam propagandası yapıyor ve tüm dünyadaki bayan hayranlarını etkiliyor. Zayn sadece Ramazan ayı için oruç tuttuğunu yazmıyor ayrıca Allah'ın tek olduğunu ve tek gerçek peygamberinin Muhammed olduğunu söylüyor. Tweetlerine bir bakın
“La ila ha ill lalla ho muhammed door rasoolalah, (Bunu Zayn göndermişti; İngilizcede kelime-i şehadet böyle yazılıyor)
Bunun anlamı 'Tanrı yoktur Allah vardır ve Muhammed onun peygamberidir' demek. Aynı zamanda twitterında Arapça olarak İslam yazıları paylaşıyor. Genelde bu yazıların anlamı İslamın tek doğru din olduğu ve Tanrının tek gerçek peygamberinin Muhammed olduğunu anlatıyor.



16 Haziran 2012 Cumartesi

İşte Buradayım :)

Uzun bir aradan sonra yine yazıyorum "sonunda" diye çığlık atarcasına. Herşey yolunda okul bitti evde sıkıntıdan patlamakta ve filmlere sarmaktayım. Acınası bir durumdayım aniden aklıma bir fikir geliyor ve hikaye yazıyorum aniden bir resim görüyor ve çizmeye başlıyorum garip değil mi ? insan yapacak birşey bulamayınca böyle oluyor demek ki, ama bir türlü ders çalışamıyorum dil anlatımdan sınava giricem haftaya alttan kalmasın diye vereyim dedim. Birde evde anne dırdırı var unutmamak gerek ne zaman film izlesem söyleniyor ya bende bütün gün yardım edip akşamları izliyorum bu sefer bir şey diyemiyor. Umma ile gezme planlarımız her seferinde erteleniyor. Gitar kursu, binicilik, eminönü, korece konferansları ve alışveriş hepsini tek tek planladık ve tek tek de erteledik nasıl iştir bu :) Yeni maceralar beni bekliyor demek için ölüyorum ama monoton hayatımda şuanlık bir macera yok. Eğer umma ile videolarımızı çekersek güzel bir macera olacak tabi çekerken kahkahalara boğulacağımız kesin. Evet gecenin bir yarısı oturmuş bloğuma yazıyorum arada bir biricik ailemin odama girip uyumadın mı ? sorusuyla karşı karşıya kalarakta olsa yazmaya çabalıyorum. Yaz geldi millet kendisini şehir dışına atıyor ama ben istanbuldayım revamı buna şimdi. korecanlarla etkinlik yapalım diyorum düzenliyorum ama çok az kişi geliyor bu yaz benim yazım mı gerçekten bilemiyorum ama kitap okumaya ve ingilizceye gömülmeye devam ediyorum  :) Ahh arada tatlı türlerinide deniyorum yemek yapmak beni rahatlatıyor hele asya tarifleri evde yapıp herkese denetiyorum. Aslında burada yemek tarifi vermeliyim tabiki şaka :) 
Hyun joong yeni klip yayınlamış bu çocuk git gide yakışıklılaşıyor zaten yakışıklıda işte. Kas yapmış baya.


Şimdi bir itirafta bulunuyorum spora başladım kilo almışım ve herkes tarafından " aa sen kilo mu aldın ? " cümlesini duymaktan bıktım açıkcası, yanaklarımın dolgun olmasını seviyorum ama kilo verince hemen yanaklarım sönücek işte bu beni üzüyor. 


sınav tarihimde belli olmuş okulun internet sitesine girmişler :((((



22.06.2012
13:00
10
DİL VE ANLATIM
Yazılı


45 alsam yeter ama 60 alsam iyi olur  
sayısal okuyan bir insan neden sözel dersler görüyor haksızlık değil mi ?
Tamam değil oda lazım bana sonuçta 
İyi geceler :D